Jag har kört fast..

”Jag har kört fast, jag ser inte framför mig vad jag ska ha på mig!?”

Förundrad blick från sambon. Knasigt fokus, föredraget är ju inte förens om två veckor?

Precis, om två veckor live med publik ja. Men då har jag både hållit föredraget och sett det flera gånger, mentalt i mitt huvud.

När jag väl står framför en grupp eller på scen framför publik så är det för mig en repris på många sätt. För jag har redan gjort hela processen, känt hur det känns att stå där, sett vad jag har på mig, tagit in rummet och publiken, talat, lyssnat, tackat för mig och känt hur det känns efteråt. Fler gånger.

Det är så jag förbereder mig. Allt från vad jag har på mig, färg och kläder kommunicerar de också, till hur jag känner mig i kroppen, kroppshållning, humör, energinivå till vad jag ska leverera genom mitt föredrag.

Vi presterar alltid som bäst förberedda det vet vi, och när du visualiserat processen (inte bara målet) då kommer du skapa mer flyt och ha högre sannolikhet att nå ditt mål.

Det är också mindre läskigt när jag redan gjort det flera gånger innan, tror min hjärna i alla fall. 🧠

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *