Min bakgrund

Så började det

När jag var 11år vann jag mitt första distriktsmästerskap i bordtennis i Stockholm. Som pris fick jag en plats på ett sommarläger i Nynäshamn. Det var superkul att vara på läger och uppleva nya saker. Det satte tonen för mitt liv de kommande 15 åren. Jag ägnade i princip all min lediga tid åt träning och tävling någonstans i världen. Elitidrotten lärde mig enormt mycket som jag haft nytta av i arbetslivet. Från idrottens och idrottares egenskaper, tankesätt och laganda har vi i näringslivet mycket att lära.

Linn i mitten.

Att börja jobba och leva ett mer ”vanligt liv” kom lite som en överraskning efter att jag la racket på hyllan. Livet, det blir väl mer än så här?

Jag började utforska möjligheter, och som 23-åring skaffade jag mig en egen livscoach, Sofia Sivertsdotter, som visade att det går att designa sitt liv utanför de traditionella ramarna.

Det resulterade i att jag sa upp mig från ett ”bra jobb” och själv utbildade mig till coach under ett års tid på CoachVille i USA och CoachHuset i Stockholm.

Ett år senare var jag certifierad coach med en stor verktygslåda och många timmars träning. Jag ville in på ledarskapsutveckling och hjälpa till att skapa fler välmående framgångsrika bolag genom ett bra ledarskap. Det är en sak i teorin, något annat i praktiken och jag ville känna hur det känns att faktiskt göra, att jag på riktigt visste vad jag pratade. Jag tog anställning och jobbade hårt – i 15år till! Mestadels i olika ledande roller som en direkt konsekvens av mitt stora intresse för just utveckling på individ- och organisatoriskt nivå.

Vägen hit

Under åren adderade jag pusselbitar. Business management utbildningar, ekonomiutbildning, neuroledarskap, psykologi och marknadsföring. Saker som jag direkt fick praktiskt erfarenhet av i mina roller som byråchef, marknadschef, HR-chef, ledarskaps- och organisationsutvecklare. Och som en del av ett antal olika ledningsgrupper i olika branscher varit med och drivit tillväxt- och förändringsresor har gett mig en bred erfarenhet och förståelse för många delar i ett bolag.

Nu vill jag hjälpa fler att finna sitt välmående genom sitt personliga ledarskap, och kan jag hjälpa ledare att må bra, och träna deras förmågor att bli utmärkta ledare som andra vill följa så kan jag på så vis nå fler. Jag agerar som rådgivare, mentor, coach och tränare och delar med mig av konkreta verktyg, vetenskap, framgångsfaktorer och många års erfarenhet. Allt det som fungerar i verkligheten, inte bara i teoriböckerna.

Livet

Livet själv har gett mig erfarenheter jag aldrig kunnat läsa eller jobba mig till. Tre resor mellan liv och död och förlusten av en efterlängtad son. Från topptränad, högpresterande person till att plötsligt överleva dag för dag, ibland ett andetag i taget. Till att skapa en ny väg framåt, nya drömmar och börja leva på riktigt igen. Där fann jag också en ny nivå av inre välmående och lugn.

Att få hjälpa och guida fler personer att hitta meningsfullhet, glädje och oftare genuint må bra är mitt mål. För när du mår bra kan du prestera på topp över tid. Kan du leda dig själv kan du sen bli en ledare så många andra vill följa. Tillsammans kan vi och ni göra storverk.