Hjälp barn och ungdomar

När du bokar en föreläsning eller utbildning via linnledarskap.se får du på köpet hjälpa en grupp ungdomar.

Med kunskap och enkla verktyg kan vi hjälpa fler ungdomar att skapa förståelse för vad just de behöver för att må bättre genom hela livet. Den mentala hälsan är avgörande för hur vi agerar och därmed hur vi upplever livet, och precis som fysiskt träning behöver vi träna på vår mentala hälsa. Vårt välmående.

Mental hälsa & Självledarskap

Målet är att ungdomarna får nya insikter och tankar kopplat till välmående, som de också ska kunna praktisera med enkla verktyg och övningar. Redskap för hur de kan tänka och göra för att må bra i sina liv, och bygga en stark grund i sig själva.

Så många gånger som jag jobbar med unga vuxna i arbetslivet som spontant utbrister ”varför har ingen lärt mig det här tidigare?” Nu kan du och jag tillsammans hjälpa fler med en liten pusselbit på vägen.

Jag är certifierad facilitator i självledarskap genom SelfLeaders, som är världsledande på forskning inom ledarskap och experter på självledarskap. I utbildningen utgår vi från att utbilda årskurs 7 och uppåt. Ju tidigare vi får denna kunskap och förståelse, desto bättre.

Du väljer själv vilken grupp/skolklass/ungdomslag som jag träffar under en dag. Ålder 13år och uppåt.